Ruggen en goede doelen

Afgelopen weekend maakten we ruggen bij de vroege en halfvroege patatjes.

Untitled

Die zijn nu helemaal klaar voor hun laatste twee groeimaanden. En met die goed bewerkte grond ging dat gelijk niets! Vorig jaar stonden we een hele dag te zweten en zwoegen, nu waren we op een uurtje klaar.

Maar terwijl wij wakker liggen van patatjes, liggen in Syrië duizenden mensen wakker door de gruwelijke oorlog. Collega Riet van LevenMetLiv besloot om er iets aan te doen. En omdat wij niet vies zijn van een goed doel, steunen we haar even door wat reclame te maken voor haar actie.

Ben je een beetje handig met de naaimachine? Voor deze praktische schoudertas kan je het patroon kopen voor een luttele vijf euro. Die gaat integraal naar Syrië 12-12.

Ze ontwierp en maakte ‘m helemaal zelf. Knap toch? Ik kijk altijd vol bewondering hoe al de ‘creatieve DIY’-bloggers die dingen verzinnen en maken.

Maar als er nu iets is waar ik geen kaas van heb gegeten, is het naaien. Dus zit ik hier met een patroon voor schoudertas waar ik niet mee aan de slag kan. 🙂

Voor onze lezers hier met die met datzelfde probleem zitten: je kan een tweede versie winnen. Hoera! (Je moet er wel even voor doorlezen tot beneden).

En ook al heb je helemaal geen nood aan een zelfgemaakte schoudertas, ’t is de druppel op de hete plaat die het ‘m doet. Want wat er in Syrië aan het gebeuren is, dat wens je geen mens toe.

Advertenties

Over opdeboerderij.be

Popbeleid, e-cultuur en mediakunst bij Vlaams-Brabantse jeugddienst. Voorzitter Deelraad Kunsten Leuven. Programmeert www.crisisfestival.be en tuiniert en verbouwt opdeboerderij.be.
Dit bericht werd geplaatst in de tuin, op een ander en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s