Hoezo, dat is moeilijk zonder serre, aubergines kweken?
Minder gemakkelijk is het zeker, maar een goeie Indian Summer kan wonderen doen!
Nog een paar dagen rijpen en een goed receptje zoeken. Dat het zal smaken!
[PS: We hebben het hier wat verwaarloosd, onze excuses. Een zomerupdate volgt! En om weer flink de blog aan te vullen heb ik me voorgenomen om vaker met kleine berichtjes te werken. Tot snel dus ;-)]
Oh dan probeer ik dat volgend jaar ook!!
Aanraders: http://www.pinterest.com/pin/129408189264431633/ of http://www.pinterest.com/pin/129408189262217493/ of http://www.pinterest.com/pin/129408189262637588/ of moussaka of gevulde aubergine of… (valt het op dat wij dat graag eten?).
Helemaal niet 😉 Merci voor de tips!
Moussaka: veel aubergines voor nodig – keilekker!
Doen we!
Ik miste je blogjes al. Gelukkig heb je je facebookpagina 😉
Het voordeel van Facebook: dat gaat zo veel sneller 😉
Ik zet aubergines om véééééél moussaka te kunnen maken. Njammie! En ook hier is’t gelukt: 4 aan de plant die buiten staat, en in de serre nog eens 2 en 5.
iets voor volgend jaar 😉
Pasta met aubergine en tomaat 😀
Tot mijn schaamte moet ik toegeven dat ik nog nooit aubergines heb gegeten, laat staan er heb gekweekt. U hebt het recht om me uit te lachen, jawel.
Wel dan kan ik samen met Menck een zelfhulpgroep opstarten. 🙂
Laat het jullie smaken!
Aubergine mee in de Tajine. Njammie!!